Døre og vinduer

Skal du have udskiftet døre og vinduer i dit hus eller din bygning?
Bakkegaarden Kulby ApS har mange års erfaring med opgaven, og vi sørger også gerne for at udskifte dine vinduer og døre.
Vi kører mest med kvalitetsmærkerne Outline, Rationel og KPK. Her får du dansk kvalitet, som lever op til alle miljø- og energikrav i dag. Vi måler naturligvis op til alle de nye vinduer og døre og bestiller de rigtige produkter og materialer hjem. Hvis du selv har fundet andre produkter, så er det selvfølgelig også fint. Så sørger vi bare for at montere dem professionelt.

Større entrepriser med udskiftning af døre og vinduer.

Er du ansvarlig for en virksomhed, boligforening eller lignende, så er du også velkommen til at kontakte os angående udskiftning af vinduer og døre. Det kan f.eks. være i en boligblok, eller i forbindelse med kontorlokaler, erhvervslejemål, mv. Vi har erfaringen, arbejder effektivt og yder god service til både dig og eventuelle beboere eller medarbejdere, som har deres gang i den pågældende bygning.
Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med resultatet., så du har lyst til at anbefale os til dine venner og bekendte. Den bedste måde at få nye ordrer i bogen er ved at levere kvalitetsarbejde og god service!
Udskiftning af døre og vinduer på hele Sjælland! Ring med det samme, så vi kan få en snak om din opgave og lave en aftale.

DIN Tømrer og maler i Slagelse tilbyder

Vi laver alle opgaver inden for tømrer og malerfaget i Slagelse og omegn

Bakkegaarden Kulby ApS har over 30 års erfaring med tagarbejde og alskens tømrerarbejde. Derudover har vi udvidet vores forretning med professionelle malere, så vi også kan tage os kærligt af dine maleropgaver.

Hvis du har en tømreropgave eller maleropgave, som ikke er nævnt her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Døre og vinduer

Skal du have udskiftet døre og vinduer i dit hus eller din bygning?

Nyt tag

Trænger dit hus til et nyt tag ’over hovedet’?

Solfilm

Bakkegaarden Kulby ApS monterer solfilm på dine vinduer, så du kan arbejde uforstyrret.

Ejendomsservice

Vi passer ejendomme og tilser installationer, varmecentraler mm. 

Kontakt os

Vi kører til opgaver på hele Sjælland

Med adresse i Høng har vi naturligvis flest faste kunder på Vestsjælland, men du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi kører til opgaver på hele Sjælland og øerne. Ring til os med det samme. Så tager vi en snak og finder en god løsning til dig. Det gælder uanset, om du er privat boligejer, eller du repræsenterer en virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

    Call Now Button