Profil

Bakkegaarden Kulby ApS har været i branchen i mange år. Nok til at bevise, at vi kan drive en fornuftig forretning med glade og tilfredse kunder som det vigtigste fundament for alt, hvad vi foretager os.

Bakkegaarden Kulby ApS har adresse i Høng på Vestsjælland. Vi kører til opgaver på hele Sjælland, hvis det giver mening for både os og for kunden. Vi løser opgaver for både private kunder og erhvervskunder, såsom kommuner, boligforeninger og små og mellemstore virksomheder.

Vi er pt. 5 håndværkere i virksomheden – tømrere og malere. Det er en fordel for dig, at vi er et forholdsvist lille firma. Det betyder, at kommunikationen går direkte mellem dig og dén, skal udføre din opgave.

Ved større opgaver, som f.eks. totalrenovering af din bolig, tager vi gerne totalentreprisen og koordinerer med alle de andre håndværkere, der skal i spil til projektet. Vi har gode, stabile samarbejdspartnere, som vi har arbejdet godt sammen med i mange år. Det kommer dig til gode i form af kvalitetsløsninger og en effektiv proces!

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Så tager vi først en snak over telefonen, og aftaler siden et første møde. Vi kommer som udgangspunkt altid ud og ser på opgaven, så vi kan give et realistisk tilbud.

DIN Tømrer og maler i Slagelse tilbyder

Vi laver alle opgaver inden for tømrer og malerfaget i Slagelse og omegn

Bakkegaarden Kulby ApS har over 30 års erfaring med tagarbejde og alskens tømrerarbejde. Derudover har vi udvidet vores forretning med professionelle malere, så vi også kan tage os kærligt af dine maleropgaver.

Hvis du har en tømreropgave eller maleropgave, som ikke er nævnt her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Døre og vinduer

Skal du have udskiftet døre og vinduer i dit hus eller din bygning?

Nyt tag

Trænger dit hus til et nyt tag ’over hovedet’?

Solfilm

Bakkegaarden Kulby ApS monterer solfilm på dine vinduer, så du kan arbejde uforstyrret.

Ejendomsservice

Vi passer ejendomme og tilser installationer, varmecentraler mm. 

Kontakt os

Vi kører til opgaver på hele Sjælland

Med adresse i Høng har vi naturligvis flest faste kunder på Vestsjælland, men du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi kører til opgaver på hele Sjælland og øerne. Ring til os med det samme. Så tager vi en snak og finder en god løsning til dig. Det gælder uanset, om du er privat boligejer, eller du repræsenterer en virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

    Call Now Button