Solfilm

Får du solen i øjnene? Det kan være skønt at få sol i øjnene, når man ligger på en strand – men når man sidder ved computeren og skal have noget fra hånden, er det knap så rart.

Bakkegaarden Kulby ApS monterer solfilm på dine vinduer, så du kan arbejde uforstyrret. Solfilm har mange kvaliteter. Når solens skarpe stråler mindskes på en solskinsdag, så er solfilmen også med til at sænke temperaturen og give et bedre arbejdsklima i dine kontorlokaler. Dette sparer igen på energien i forbindelse med aircondition.

Der findes mange varianter af solfilm, som opfylder forskellige behov og funktioner. Med sandblæst folie gøres ruden uskarp. Andre typer solfilm kan skærme mod blikke udefra, men uden at ødelægge udsigten indefra.

Solfilm kan monteres indvendigt eller udvendigt, afhængig af den valgte løsning. Vi tager naturligvis altid en god og grundig snak med dig om dine behov, og vejleder dig i hvad, der vil være rigtige for dig.

Ring til os, hvis du vil vide mere om montering af solfilm.

DIN Tømrer og maler i Slagelse tilbyder

Vi laver alle opgaver inden for tømrer og malerfaget i Slagelse og omegn

Bakkegaarden Kulby ApS har over 30 års erfaring med tagarbejde og alskens tømrerarbejde. Derudover har vi udvidet vores forretning med professionelle malere, så vi også kan tage os kærligt af dine maleropgaver.

Hvis du har en tømreropgave eller maleropgave, som ikke er nævnt her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Døre og vinduer

Skal du have udskiftet døre og vinduer i dit hus eller din bygning?

Nyt tag

Trænger dit hus til et nyt tag ’over hovedet’?

Solfilm

Bakkegaarden Kulby ApS monterer solfilm på dine vinduer, så du kan arbejde uforstyrret.

Ejendomsservice

Vi passer ejendomme og tilser installationer, varmecentraler mm. 

Kontakt os

Vi kører til opgaver på hele Sjælland

Med adresse i Høng har vi naturligvis flest faste kunder på Vestsjælland, men du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi kører til opgaver på hele Sjælland og øerne. Ring til os med det samme. Så tager vi en snak og finder en god løsning til dig. Det gælder uanset, om du er privat boligejer, eller du repræsenterer en virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

    Call Now Button