Nyt tag

Trænger dit hus til et nyt tag ’over hovedet’? Så kontakt Bakkegaarden Kulby ApS. Vi har over 30 års erfaring med tagarbejde.
Uanset hvilket tag du foretrækker, så er vi parat til opgaven. Tegltage, eternittage, ståltage, betontegl, glaserede tegl, mv. Vi dækker også med tagpap og tagfolie. Det gælder både flade tage og tage med hældning. Der findes utallige spændende løsninger inden for tagfolie i dag. Løsninger, som både er økonomiske, holdbare og moderne i deres udtryk. Trænger taget blot til mindre reparationer, så klarer vi også det.
Tagarbejde er en af de opgaver, vi har flest af, og derfor er vores viden, kompetencer, og erfaring på dette område omfattende.
Vi vejleder altid gerne og hjælper dig med de økonomiske beregninger, så du kan træffe dine beslutninger på et oplyst grundlag.
Vi giver dig naturligvis altid en professionel vurdering af, hvornår det giver bedst mening at lappe på det eksisterende, og hvornår hele taget bør skiftes. Er der sket skade på dit tag under en storm, så tager vi også kommunikationen med forsikringsselskabet.
Tagarbejde på hele Sjælland: Kontakt Bakkegaarden Kulby ApS!
Nyt tag slagelse

DIN Tømrer og maler i Slagelse tilbyder

Vi laver alle opgaver inden for tømrer og malerfaget i Slagelse og omegn

Bakkegaarden Kulby ApS har over 30 års erfaring med tagarbejde og alskens tømrerarbejde. Derudover har vi udvidet vores forretning med professionelle malere, så vi også kan tage os kærligt af dine maleropgaver.

Hvis du har en tømreropgave eller maleropgave, som ikke er nævnt her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Døre og vinduer

Skal du have udskiftet døre og vinduer i dit hus eller din bygning?

Nyt tag

Trænger dit hus til et nyt tag ’over hovedet’?

Solfilm

Bakkegaarden Kulby ApS monterer solfilm på dine vinduer, så du kan arbejde uforstyrret.

Ejendomsservice

Vi passer ejendomme og tilser installationer, varmecentraler mm. 

Kontakt os

Vi kører til opgaver på hele Sjælland

Med adresse i Høng har vi naturligvis flest faste kunder på Vestsjælland, men du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi kører til opgaver på hele Sjælland og øerne. Ring til os med det samme. Så tager vi en snak og finder en god løsning til dig. Det gælder uanset, om du er privat boligejer, eller du repræsenterer en virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

    Call Now Button